#Plugins #SharePoint 2010 Document Integration Hi, I am facing an issue while tr

#Plugins #SharePoint 2010 Document Integration Hi, I am facing an issue while trying to create a folder in SharePoint by making use of 'Create Folder in SharePoint 2010'. "Transport error: 401 Error: Unauthorized" is the error being experienced currently. With regards to environment, Appian 16.1 and SharePoint 2013 are being used.

On a side note, I have gone through the forum posts made earlier but they didn't seem to me much useful as per my understanding. So I would request to explain them (at-least at a high level) if possible in case if the previous links are to be mentioned.

I am happy to provide more details if needed. I should also add that the SharePoint Integration in Appian is successful when Connector Functions are used but it's failing when the SharePoint 2010 Document Integration Plugin is being used.

logs.txt

OriginalPostID-216651

OriginalPostID-216651

Parents
  • Can you please confirm if the SharePoint Site you are trying to connect to is load-balanced? We encountered the same issue while using the plugin with a load-balanced SharePoint server and it got fixed the SharePoint Server team by making some changes to the Configuration (Method/Persistence) of the Virtual server being used for the Load balancing. I would suggest you work with your SharePoint team resolve this if it's a load-balanced server.
Reply
  • Can you please confirm if the SharePoint Site you are trying to connect to is load-balanced? We encountered the same issue while using the plugin with a load-balanced SharePoint server and it got fixed the SharePoint Server team by making some changes to the Configuration (Method/Persistence) of the Virtual server being used for the Load balancing. I would suggest you work with your SharePoint team resolve this if it's a load-balanced server.
Children
No Data

 Discussion posts and replies are publicly visible